Full American Experience

Unieke evenementenlocatie in Veldhoven

Bekijk het huidige overzicht van

onze activiteiten

Waan je in Amerika, gewoon in Veldhoven

Op zoek naar een ontspannende afsluiting na een dag vol activiteiten? Daar leent onze American Experience ruimte zich perfect voor! Daag elkaar uit voor een potje airhockey of poolen onder het genot van een hapje en een drankje.

We hebben er alles aan gedaan om te zorgen dat je een echt Amerika gevoel krijgt in deze ruimte!

De mogelijkheden zijn oneindig

Of je nu gezellig de dag af wilt sluiten met een drankje en borrelhapjes of een complete BBQ wilt organiseren, het kan allemaal! Zoekt u nog een leuke activiteit voor een bedrijfsuitje? Ook deze bieden wij (op maat) aan.

Onbeperkt bier, fris en wijn:

1 uur

€15,- p.p.

2 uur

€25,- p.p.


Mogelijk vanaf acht personen.

Lunch en diner in overleg

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op via +31 (0)40 205 1 205

Bent u op zoek naar een meer formele setting?

Businesspoint Stop

Wanneer je al eens bij Schippersstop bent geweest dan zul je deze ruimte vast al eens gezien hebben. De barruimte is namelijk de eerste ruimte die u boven betreedt na de ingang. Het is bovendien de ruimte die je toegang verleend tot ons spottersterras. De barruimte is het centrale middelpunt van het businesspoint met een receptie, koffiecorner, toiletten, kopieerapparaat en flexwerkplekken. Dit alles ook weer in de Formule 1 stijl en met uitzicht op de landingsbaan van Eindhoven Airport in een knusse huiselijke sfeer.


De ruimte biedt rechtstreekse toegang tot onze vergader- en kantoorruimtes. Of u nu alleen komt of met een gezelschap de ruimte is geschikt tot 100 personen afhankelijk van de gelegenheid. U kunt er terecht om zelfstandig te werken,  voor een lunch of om te netwerken. Maar ook kunt u hier uw bedrijfsborrel, receptie of presentatie organiseren. 

De ruimte beschikt over verschillende audiovisuele middelen waaronder een beamer en geluidsinstallatie. Wij kunnen voorzien in de in catering voor uw evenement, indien u dit wenst. Bij Businesspoint Stop zal uw evenement in goede handen zijn én uw gasten zullen een fantastische tijd hebben.